Warning: A non-numeric value encountered in /home/-www/calzedoro.hu/htdocs/calzedoro_hu/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Cégünkről

Cégünket 2016-ban alapítottuk – új cég vagyunk – nagy tapasztalattal rendelkező kollégákkal, akik mindegyike több mint tíz éve dolgozik a harisnya kereskedelemben. Kollégáink az elmúlt 20 évben pontos képek kaptak arról, hogy milyen a magyarországi harisnya kereslet, ennek a tapasztalatnak a birtokában alakítottuk ki termék választékunkat, mely minőségben kompromisszum mentes termékekből áll, és mi mindezt megfizethető áron tartjuk.

Gyártóink a legmodernebb gyártó gépekkel és a legrégebbi hagyományokkal rendelkező olasz cégek akik a magyarországi minőségi elvárásokat maximálisan kielégítve készítik igényes termékeinket, kizárólag a Calze D’oro® részére.
Megtalálja termékeink között a mindennapos használatú sztenderd termékeket, az egyedi alakformáló termékeket, az exkluzív mintás , feltűnő harisnya nadrágokat, térdzoknikat, combfixeket, bokafixeket.
Legyen elegáns, vagy sportos, megtalálja választékunkban az Önnek megfelelő terméket! Válasszon hétköznapi, szolid vagy alkalmi, esetleg feltűnőbb stílust!

Kereskedő partnereinket sokéves tapasztalatunkkal segítjük a szezonoknak megfelelő termékek kiválasztásában. Nagy hangsúlyt fektetünk az eladást követő kapcsolattartásra, vevőink további igényeinek kielégítésére, a folyamatosan változó trend tájékoztatásra.
Több üzlettel rendelkező partnereinknek vállaljuk, hogy áruházaikat területi képviselőinken keresztül rendszeresen meglátogatjuk, segítünk a rendelés felvételben. Szállítmányozó partnereink segítségével a rendeléseket 1-2 munkanapon belül leszállítjuk a megrendelőnek! Partnereink marketing tevékenységét rendszeresen meghirdetett akciós termékekkel segítjük.

Keresse termékeinket a fehérnemű boltokban az ország egész területén, vagy keresse kiskereskedelmi web – shopot üzemeltető partnereinket!

Calze D'oro Fehérneműgyártó és Nagykereskedelmi Kft.

Jöjjön el nagykereskedésünkbe!
1047 Budapest, Baross utca 91-95.
Írjon e-mailt!
iroda@calzedoro.hu
Hívjon minket!
+36/ 70 315 2650,
+36/ 30 992 6800,
+36/ 20 9516 786

Keressen minket Facebook-on!
facebook.com/CalzeDoroharisnya

1047 Budapest, Baross utca 91-95.

Calze D’oro Kft. | 1047 Budapest, Baross u 91-95. | Cégjegyzékszám: 01-09-281583 | Adószám : 25548886-2-42